Jamie Oliver straffer sine børn med chili

Når tv-kokken Jamie Oliver skælder sine fire børn, Poppy Rose, Daisy Boo, Petal Blossom og Buddy Bear ud, er det ikke med stuearrest.

Den 39-årige kendiskok tager bogstavelig talt andre og mere stærke metoder i brug. Det fortæller han til BBC-madprogrammet "The Good Food Show."

- Jeg giver dem chili som straf. Det er ikke længere hverken moderne eller tilladt at slå sine børn, og for en berømthed som mig ser det ikke godt ud at slå sine børn. Derfor har jeg brug for andre greb, joker Oliver.

Blandt andet har hans 12-årige datter, Poppy Rose, fået Jamie Olivers alternative irettesættelse at smage.

- En gang var Poppy ret så flabet. Og fem minutter senere troede hun, at jeg havde glemt alt om hendes opførsel. Hun spurgte derefter, om hun måtte få et æble. Det måtte hun gerne, så jeg skar det ud i både til hende og gned det så med Scotch Bonnet, siger Oliver om chilien, som har en rating på mellem 100.000 og 350.000 på Scoville-skalaen, der måler varme.

Til sammenligning ligger en jalapeños mellem 2500 og 8000 på skalaen.

- Poppy løb ud til sin mor og sagde, at æblet smagte af peber. Min kone kom straks hen til mig og sagde: "Det der gør du aldrig igen!," siger Oliver om sin kone, som han har været sammen med siden teenagealderen.

I øjeblikket er Jamie Oliver aktuel i madprogrammet "Jamie & Jimmy's Friday Night Feast" på britiske Channel 4.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip