Jan Elhøj får gang i adrenalinen i ny serie på TV3+

Fra torsdag den 21. februar kan du få pulsen i høj gear sammen med Jan Elhøj, når TV3+ blænder op for reportageserien ”Adrenalin med Jan Elhøj”.

I reportageserien bevæger den tidligere comedy-vært sig ind i en række ekstreme miljøer for at finde ud af, hvorfor nogle mennesker er villige til at udsætte sig selv for smerte, begå lovovertrædelser eller sætte livet på spil i jagten på at få det store adrenalinkick.

Jan Elhøj er med på klippe-afsatsen, når et par dedikerede danske basejumpers leger med både tyngdeloven og livet, når de kompromisløst kaster sig ud fra de schweiziske alper.

Han får et hidtil uset indblik i livsstilen bag den mest ekstreme kampsport Ultimate Fighting bedre kendt som MMA. Og derudover tager Jan Elhøj også med i de andalusiske bjerge på en ekstrem overlevelsestur, han ryger med Danmarks mest eftersøgte graffitimalere på mission.

Og så bliver speederen trykket i bund, når Jan Elhøj forsøger at få et indblik i fartdjævlenes liv. En rejse, der byder på vilde, ulovlige streetrace og trafikdrab.

"Adrenalin med Jan Elhøj" har premiere på TV3+ torsdag den 21. februar klokken 21.30.

 

Dagens Gossip