Jannik Hansen scorer på friløber i sæsonens bedste kamp

En stor dansk ishockeyaften i Nordamerika fik et ekstra krydderi oven på U20-landsholdets sejr over Schweiz ved VM.

I NHL lykkedes det nemlig igen Jannik Hansen at komme på måltavlen, da han og Vancouver Canucks vandt 3-1 over San Jose Sharks.

Danskeren scorede til 2-0 i begyndelse af anden periode, da han efter at have afsonet en tominutters straf skøjtede direkte ud af straffeboksen og ned mod San Josés mål med pucken.

Den tidligere Rødovre-spiller afsluttede hurtigt og effektivt oppe i det ene målhjørne og var i det hele taget en af de bærende kræfter på holdet med fire skud i alt på mål.

- Jeg synes, at det var Janniks bedste kamp i sæsonen. Han var god til at lægge pres på deres defensiv, og han havde god fart. Han gjorde en klar forskel i kampen, siger træner Willie Desjardins ifølge The Province.

Han belønnede også danskeren med en forfremmelse fra tredje- til andenkæden undervejs i kampen.

På dagen, hvor hans far Olaf og hans bror Mads var med til at sikre Danmark den første sejr nogensinde ved juniorernes A-VM, var Lars Eller var med til at sikre Montreal Canadiens begge point i opgøret mod Florida Panthers.

Eller sendte holdkammeraten Brendan Gallagher af sted mod målet i slutningen af anden periode og blev dermed noteret for en assist i kampen, som Montreal vandt 2-1 efter straffeslag.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip