Jannik Hansen skulderskadet

Vancouver Canucks' Jannik Hansen løb natten til onsdag ind i en skulderskade i de sidste minutter af overtidskampen på udebane mod San Jose Sharks.

I en SMS efter Vancouvers 3-4 nederlag og exit med 0-4 i kvartfinaleserien i Western Conference meddelte han landsholdets general manager, Kim Pedersen, at han ikke kommer til Stockholm.

Uheldet skete i en skulder-mod-skulder tackling i det ene hjørne, og skaden minder meget om dén, Jannik Hansen fik i en af sine første landskampe.

Kim Pedersen kontakter senere onsdag Vancouver Canucks i håbet om at få standby-spilleren Nicklas Jensen til VM.

- Vi håber, at klubben giver Nicklas lov at rejse, så han kan være med allerede fra lørdagens kamp mod Schweiz, siger Kim Pedersen.

Efter at Thor Dresler er blevet registreret til kampen mod Tjekkiet, har Danmark én plads åben. Og dén ser landstræner Per Bäckman gerne, at Nicklas Jensen tager.

Nicklas Jensen har trænet stenhårdt i Vancouver uden at få chancen i playoff, så det kan undre, at klubben ikke for længst har givet ham muligheden for at rejse til VM og høste international erfaring.

New York Islanders med Frans Nielsen imponerer fortsat, og med 6-4 sejren i Nassau Coliseum over favoritterne Pittsburgh Penguins har øboerne kvitteret til 2-2 i serien. Det betyder, at Frans Nielsen definitivt er afskrevet i VM-sammenhæng.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip