‘Jeg er nødt til at gemme min roommate’: Morder spørger iPhone-app hvor han skal begrave lig

En 20-årig mand, der er anklaget for at have dræbt sin roommate, fordi han havde været på date med hans ekskæreste, bad sin iPhone om hjælp til at skille sig af med liget.

Det skriver NY Daily News.

“Jeg er nødt til at gemme liget”, skulle den dengang 20-årige Pedro Bravo angiveligt have spurgt iPhone-applikationen Siri efter at have myrdet sin rumbo, 19-årige Christian Aguilar, i 2012.

Siri er en ‘intelligent’ personlig assistent og viden-generator til nyere udgaver af Apple-telefoner, som kan svare på spørgsmål og komme med anbefalinger på opfordring.

Den 20-årige morders spørgsmål blev tilsyneladende forstået helt korrekt af applikationen, som svarede “hvilken slags sted leder du efter? Sumpe. Reservater. Støberier. Lossepladser.”

Det nye bevismateriale på Pedro Bravos mobiltelefon blev præsenteret af politiet i går. ‘Samtalen’ med Siri fandt sted 20. september 2012.

Data fra den unge jalousi-morders telefon viste desuden, at der ikke har været nogen aktivitet, mens han kørte til en skov for at begrave sin roommate.

Anklagen mod Pedro Bravo går på, at han dræbte Christian Aguilar efter at have fundet ud af, at han var begyndt at date hans ekskæreste. De gik alle tre på det samme gymnasium i Miami.

Gps-funktionen i den 20-åriges iPhone modsagde hans egne forklaringer om, hvor han befandt sig på mordtidspunktet. Han havde desuden brugt lommelygte-funktionen på telefonen ni gange, sammenlagt i 48 minutter, den pågældende data.

 

Dagens Gossip