Jeg lovede min døende veninde, at jeg ville passe på hendes børn - og så blev jeg forelsket i hendes mand

Da Darren Taylor spurgte veninden Sarah Lee, om hun ville med på en date med ham, var hun i chok. Så meget i chok, at hun nærmest fik kvalme.

Det lyder måske voldsomt, men for at forstå Sarah Lees reaktion på spørgsmålet, skal man kende deres historie, som britiske Mirror har skrevet.

Sarah Lees veninde Alison var netop død. Før hun døde, havde hun fået Sarah Lee til at sværge, at hun ville sørge for hendes efterladte børn.

Hun var fyldt med sorg, da Alison kort efter løftet døde, kun 29 år gammel, af en blodprop.

Det samme var Alisons mand. Darren Taylor.

De to var blevet tæt knyttet i sorgen over den unge mor. Men Sarah Lee havde ikke skænket Darren Taylors følelser mange tanker, for hendes fokus havde været på de tre børn - særligt den 16 dage gamle pige, som netop havde mistet deres mor.

Så Darren Taylors date-foreslag kom som noget af en overraskelse for Sarah Lee. Indtil da havde hun knap nok kendt ham, fordi han for det meste havde været på arbejde, når hun var på besøg. Faktisk havde hun syntes, at han var ret irriterende.

Men efterhånden var han begyndt han at tage sig sammen. Var mere hjemme, og tog sig mere af børnene, sammen med Sarah Lee. Så hendes største tvivl var faktisk på grund af samvittigheden over for den døde veninde.

- Jeg var i chok. Jeg så ham ikke på den måde. Jeg ledte ikke efter et forhold, siger Sarah Lee til Mirror.

Hun besluttede sig for at tage med på en date med ham. Og så endnu en. De så mere og mere til hinanden, men kun som venner, lød det.

Men stille og roligt gled de ind i rollen som et par. Han begyndte at holde hende i hånden, og hun trak den ikke væk. Så en dag kyssede han hende. Og snart efter fortalte han hende, at han elskede hende. Til sidst måtte Sarah Lee og Darren Taylor erkende, at de var forelskede i hinanden, og så friede han til hende. I december 2012 blev det umage par gift, og børnene er begyndt at kalde Sarah Lee for “mor”.

Hvad siger du - er det grænseoverskridende at date sin afdøde venindes mand, eller overvinder kærligheden den slags?

 

Dagens Gossip