’Jeg vil til udlandet

Spørgsmålet svirrede i katakomberne under Nordjyske Arena efter Superligaens suveræne tophold med 1-1 mod AaB røg ind i sæsonens første pointtab.

- Jeg vil ikke udelukke et klubskifte, bekræftede den 24-årige venstreback og tilføjede:

- Der er ingen tvivl om, at jeg vil komme til at savne holdkammeraterne, hvis det sker. Vi spiller jo fremragende fodbold i øjeblikket. Men jeg føler, at jeg er klar til at prøve mig selv af i en større klub. Og gerne i en af Europas fire-fem bedste ligaer. Lige nu vil et eventyr i en russisk eller asiatisk klub være uinteressant for mig.

FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm ønskede ikke at kommentere et eventuelt salg af Jesper Juelsgård.

- Selvfølgelig bliver det spændende at se, om jeg råder over samme stamme af spillere, når transfervinduet i næste uge er smækket i. Men et salg vil ikke ryste mig. Hvis der sker noget, må jeg acceptere det, sagde Glen Riddersholm, der var stolt over sine troppers præstation mod AaB.

- Selvom vi lynhurtigt kommer bagud, viser holdet stor moral og modstandskraft. Det bekræfter mig i opfattelsen af, at vi er gode, og at vi går en stor sæson i møde, sagde Glen Riddersholm.

Længe lignede AaB en vinder på det mål, som nyindkøbte Anders K. Jacobsen scorede på Nicolaj Thomsens oplæg.

Men 10 minutter efter pausen pressede FCM-angriberen Morten Duncan Rasmussen nordjydernes stopper, Lasse Nielsen, til at score selvmål.

- Vi skulle have scoret yderligere. Vi havde jo chancerne til det. Det er meget skuffende, at vi ikke vinder, sagde Morten Duncan Rasmussen, der garanterede, at han under ingen omstændigheder er på vej væk.

- Det har jeg det alt for godt i FCM til, sagde Morten Duncan Rasmussen.

I AaB-lejren ærgrede træner Kent Nielsen sig over, at der ikke kom mere end et enkelt point i hus.

- Dem kunne vi godt have brugt. Men det var en intens kamp. FCM trykkede os i store perioder langt tilbage på banen. Det er ikke tilfældigt, at de topper Superligaen. De har momentum og er lige nu det bedst spillende hold i Superligaen. Men om det rækker til DM-guld, tør jeg ikke udtale mig om. Der er stadig 27 runder tilbage af turneringen, sagde Kent Nielsen.

 

Dagens Gossip