Jelling Musikfestival klar med endnu fem navne

Jelling Musikfestival er klar med endnu fem navne til årets festival. Det er Big Fat Snake, Søren Huss, Burhan G, Pretty Maids og svenske Hoffmaestro.

Burhan G

Burhan G er en af de helt store stjerner på den danske pophimmel. Siden udgivelsen af ”Burhan G” har sangeren indkasseret to Zulu Awards (Bedste Sanger + Bedste Album), modtaget dobbeltplatin for over 50.000 solgte albums, leveret seks gigantiske hits og videoen ”Tættere På Himlen” er set over 8 millioner gange på Youtube. Nu er turen så kommet til Jelling, hvor han i maj spiller for første gang.

Søren Huss

For to år siden sprang den karismatiske forsangeren fra bandet Saybia, Søren Huss, ud som solist med den anmelderroste dansksprogede ”Troen & Ingen”. I oktober sidste år udgav den fynske sanger og sangskriver så sit andet album ”Oppefra & Ned” og fastslog dermed sin position som en af dansk musiks mest sjælfulde sangere. Hans koncerter har fået ry for at vække stærke følelser hos både det mandlige og kvindelige publikum, og derfor er der lagt op til en helt særlig oplevelse når Søren Huss – for første gang som solist – besøger Jelling.

Big Fat Snake

Et af DK’s bedst sammenspillede rockbands, Big Fat Snake, melder sig ligeledes klar til Jelling Musikfestival. En turbulent periode omkring guitaristen Peter Viskinde’s dramatiske exit har ikke taget pusten fra Big Fat Snake, der på gruppens sidste udspil, "What Is Left Is Right", fremstår energiske og sammentømrede som aldrig før.

Pretty Maids

Festivalen byder desuden på et gensyn med det legendariske horsensianske heavyband Pretty Maids, der blandt andet slog deres navn fast med en coverversion af Phil Lynnott og John Sykes "Please Don't Leave Me" tilbage i '92. Bandets 13. studiealbum ‘Motherland’, der er produceret af Jacob Hansen (der også producerer for kollegaerne i Volbeat), er sat til at udkomme dette forår og man kan derfor forvente et toptunet Pretty Maids på festivalen i maj.

Hoffmaestro

Svenske Hoffmaestro udgav i 2010 albummet Skank-a-Tronic Punkadelica, der allerede har opnået status som nyklassiker i Sverige, hvor bandet trækker store skarer til deres koncerter. Sidste år lagde det 10 mand store band Teltscenen i Jelling ned med deres unikke blanding af ska, reggae, rock og country musik og derfor har festivalen inviteret dem tilbage til årets festival.

Jelling Musikfestival finder sted fra den 24.-26. maj.

 

Dagens Gossip