Jelling Musikfestival offentliggør en stor håndfuld navne

Jelling Musikfestival er nu igen klar med en håndfuld kunstnere til den 25. udgave af festivalen.

Tidligere er navne som Volbeat, Nephew og Rasmus Seebach blevet offentliggjort og nu meddeler festivalen at Alphabeat, Anne Linnet, Klumben & Raske Penge, Kim Larsen & Kjukken, Niklas og Go Go Berlin også vil indtage scenerne i Jelling i dagene 23.-26. maj.

- Vi gør os selvfølgelig umage for at præsentere en bred vifte af musik, så der er ”lidt for enhver smag”. I dette jubilæumsår har vi desuden spurgt vores trofaste publikum, hvem de gerne vil have til at spille på festivalen, og tusindvis har givet os forslag til navne, hvoraf mange også kommer på scenen. Det kan ikke undgå at blive en fantastisk festival, sådan som vi jo i øvrigt har for vane at holde hvert år den sidste weekend i maj, fortæller festivalens musikbooker, Lars ”Charlie” Mortensen.

Flere navne vil løbende blive offentliggjort, men allerede nu er følgende navne klar:

Volbeat, Nephew, Rasmus Seebach, Magtens Korridorer, Marie Key, Mads Langer, Shaka Loveless, Barbara Moleko, Christian Hjelm samt Poul Krebs - og nu altså Alphabeat, Kim Larsen & Kjukken, Anne Linnet, Klumben & Raske Penge, Niklas og Go Go Berlin.

 

Dagens Gossip