Jennifer Lawrence: Gør aldrig det her igen

Selv om hun efterhånden bør være vant til at modtage priser, har Jennifer Lawrence stadig svært ved at stå på en scene og sige tak. Det beviste hun, da hun i nat dansk tid skulle tage imod den prestigefyldte "Golden Globe"-statuette, skriver MTV News.

Hun begyndte takketalen ved at sige, at hun rent faktisk havde set de fleste af de nominerede film, og at hun var beæret over at være nomineret sammen med dette års skuespillerinder.

- Jeg ved ikke, hvorfor det er så skræmmende. Det er tydeligvis en god ting. Jeg ved ikke, hvorfor jeg er så bange. Undskyld, men I er så utrolige og uforglemmelige, sagde Lawrence, da hun henvendte sig til dette års nominerede.

- Jeg er ked af, at jeg ryster så meget. Lad være med at nogensinde at gøre det her igen, sagde hun henvendt til sig selv.

Lawrence modtog sin statuette for bedste birolle i filmen "American Hustle", som er instrueret af David O. Russell. Lawrence har tidligere har arbejdet sammen med ham under indspilningerne af "Silver Linings Playbook", som hun modtog en Oscar for.

Newspaq

 

Dagens Gossip