Jesper fra Egtved kæmper om at blive Danmarks bedste mekaniker

15/01/2013 08:22

Elo Christoffersen

Nyheder
I slutningen af januar skal Jesper Daugaard fra Egtved kæmpe om titlen som landets bedste mekaniker. Det er en benhård konkurrence. Jesper Daugaard skal både kunne klare den fagligt krævende opgave og det store pres fra publikum. Jesper, der til daglig er i lære hos Thomsen Auto ApS i Lunderskov og går på erhvervsskolen Syddansk Erhvervsskole Odense Vejle, tager onsdag den 23. januar arbejdstøjet med til Aarhus. Her ligger NRGI Arena og en gigantisk teltpark, hvor konkurrencen finder sted. Lørdag den 26. januar klokken 14 ved Jesper om DM-titlen er i hus. Hele 37 forskellige fag er repræsenteret ved DM, der blev holdt for første gang i 2011. Mesterskabet giver de unge deltagere en unik mulighed for at vise det høje faglige niveau - særligt for folkeskoleelever. Sidste år var der 20.000 besøgende under konkurrencen og man forventer endnu flere i år. Det er både muligt at se konkurrencen og prøve forskellige fag af på egen krop. Fra metalindustrien deltager de tre fag personvognsmekanikere, klejnsmede og industriteknikere.

Mest læste i dag

I slutningen af januar skal Jesper Daugaard fra Egtved kæmpe om titlen som landets bedste mekaniker. Det er en benhård konkurrence. Jesper Daugaard skal både kunne klare den fagligt krævende opgave og det store pres fra publikum.

Jesper, der til daglig er i lære hos Thomsen Auto ApS i Lunderskov og går på erhvervsskolen Syddansk Erhvervsskole Odense Vejle, tager onsdag den 23. januar arbejdstøjet med til Aarhus. Her ligger NRGI Arena og en gigantisk teltpark, hvor konkurrencen finder sted. Lørdag den 26. januar klokken 14 ved Jesper om DM-titlen er i hus.

Hele 37 forskellige fag er repræsenteret ved DM, der blev holdt for første gang i 2011. Mesterskabet giver de unge deltagere en unik mulighed for at vise det høje faglige niveau - særligt for folkeskoleelever. Sidste år var der 20.000 besøgende under konkurrencen og man forventer endnu flere i år. Det er både muligt at se konkurrencen og prøve forskellige fag af på egen krop.

Fra metalindustrien deltager de tre fag personvognsmekanikere, klejnsmede og industriteknikere.