Jesper Hosbond Jensen bliver ny kommunaldirektør

Syddjurs Kommune har fundet den nye kommunaldirektør. Det bliver Jesper Hosbond Jensen.

Han er 44 år og har mange års ledelseserfaring fra det offentlige. Siden 2010 har han været direktør i Thisted Kommune med ansvaret for beskæftigelses-, social- og sundhedsområderne samt kultur, erhverv, uddannelse, borgerservice samt stabene HR-personaleservice samt Center for Økonomi og analyse.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu har fundet en erfaren og højt kvalificeret person til stillingen som kommunaldirektør. Jesper Hosbond Jensen har den rette strategiske forståelse for udviklingen af vores organisation og har samtidig vist evnen til budgetdisciplin. Jeg ser frem til et godt samarbejde mellem byrådet og den nye direktion med Jesper Hosbond Jensen i spidsen, siger den kommende borgmester, Claus Wistoft.

Før Thisted Kommune har Jesper Hosbond Jensen desuden være kontorchef i Forsvaret samt arbejdsmarkedschef i Ikast Kommune.

Jesper Hosbond Jensen er gift og har to teenage børn. Han er oprindeligt uddannet i statskundskab fra Aalborg Universitet, hvor han også har været Ph.d.-studerende og undervist.

Syddjurs Kommune modtog 23 ansøgninger til stillingen og syv blev indkaldt til første samtale, og herefter tre i sidste samtalerunde.

 

Dagens Gossip