Jessica Simpson vil tilbage i sine røvshorts

Jessica Simpson indrømmer, at hun efter at have født aldrig havde regnet med igen at kunne skrue sig ned i det små shorts, hun havde på i filmen "Dukes of Hazzard" fra 2005.

Men nu er den 33-årige skønhed og mor til to sat sig et mål: Hun vil tabe alle de kilo, hun tog på, mens hun var gravid. Det skriver Female First.

- Jeg havde afskrevet shortsene i et stykke tid, men for tre dage siden så jeg mig selv nøgen i spejlet, og så tænkte jeg: "Det kommer til at ske! Jeg kan godt sagtens gøre det", siger hun ifølge Female First til Redbook Magazine, og erkender, at kroppen dog kan komme til at hænge lidt.

Den tidligere popstjerne og nu tøjdesigner elsker at træne, så hun kan få alle sine frustrationer ud og ikke tage dem med hjem til sin familie. Så udover den opstrammende effekt tror hun på, at det gør hende til et bedre menneske.

- Lige nu er det en god terapiform for mig og en måde at komme af med noget energi, som jeg ikke behøver smide over på min familie. Det er min egen tid. Jeg træner fire gange om ugen og går mindst halvanden time hver dag, inden mine børn vågner, fortæller hun.

Jessica Simpson er mor til datteren Maxwell på 20 måneder og sønnen Ace på seks måneder. Hun har børnene sammen med sin forlovede Eric Johnson

 

Dagens Gossip