Jobfusk: Sendte arbejde til Kina og fik løn

Mange firmaer rykker produktionen til udlandet for få billigere produkter, så de kan tjene flere penge. Men har du nogensinde overvejet, at du kan gøre det samme?

Det har en programmør fra USA. Han er blevet afsløret i at sende sine arbejdsopgaver til Kina, hvor han med en femtedel af sin løn kunne betale sig fra at lave noget.

Imens sad han på sit kontor i USA og surfede rundt på nettet, skriver epn.dj på baggrund af en artikel fra The Register.

Det var en gennemgang af firmaets sikkerhed, der afslørede, at stjerneprogrammøren havde outsourcet sit eget arbejde til en softwarevirksomhed i Shenyang.

Imens kunne en analyse vise, at medarbejderens arbejdsdag bestod i at se videoklip på nettet, besøge de sociale medier og shoppe rundt på eBay.

Den amerikanske medarbejder var flere gange blevet udnævnt til virksomhedens topprogrammør. Nu er han blevet fyret.

Efter flere undersøgelser fandt man ud af, at programmøren også havde flere stillinger hos andre virksomheder - stillinger som han ligeledes havde outsourcet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip