John Terry fortsætter trods racisme-dom

Den engelske forsvarsspiller John Terry beholder sit hverv som anfører for Chelsea, selvom han har fået en karantæne på fire kampe for racisme.

Det bekræfter Chelsea-ledelsen over for radiostationen Talksport.

- John fortsætter som klubbens anfører. Vi kommer ikke til at give ham yderligere karantæne, men vi har straffet ham på anden vis, som er passende under omstændighederne, siger formand Bruce Buck.

Klubdirektør Ron Gourlay fortæller, at John Terry har fået "en meget stor bøde", men beløbet bliver ikke offentliggjort.

- Episoden for et år siden har været en tung, sort sky over klubbens ellers mest succesfulde periode, siger Gourlay med henvisning til, at London-holdet vandt Champions League i sidste sæson.

Det var under en Premier League-kamp mellem Queens Park Rangers og Chelsea i sidste sæson, at John Terry ytrede sig racistisk over for den mørkhudede QPR-spiller Anton Ferdinand.

I retten er John Terry blevet kendt uskyldig i sagen, men det engelske fodboldforbund (FA) åbnede selv en sag mod forsvarsspilleren, hvilket altså resulterede i karantæne på fire spilledage.

 

 

Dagens Gossip