Johnny Depp risikerer år i fængsel for hundesmugling

Hundene Pistol og Boo er sandsynligvis Johnny Deeps bedste venner, og nu må den berømte filmstjerne måske ligefrem gå i fængsel for deres skyld.

Det fremgår af senatets behandling af sagen om Johnny Depp og hans kone Amber Heards ulovlig medbringen af deres to yorkshireterriere til Australien sidste måned. Det skriver The Sydney Morning Herald.

Ifølge de australske myndigheder havde det berømte par ikke haft hundene i den påkrævede karantæne inden ankomsten, ligesom de heller ikke havde oplyst om dyrene i tolden, da de sidst i april fløj til kontinentet for at filme den nyeste "Pirates of the Caribbean"-film.

Hundenes tilstedeværelse i Australien blev først opdaget, da der under et besøg på en hundesalon i Sydney blev delt billeder af de små kæledækker på de sociale medier.

Efterfølgende krævede dyre- og landbrugsminister Barnaby Joyce, at dyrene blev fragtet ud af landet senest den 16. maj, ellers ville de blive aflivet.

Selvom Depp og Amber Heards efterkom kravet, kan de stadig risikere op til ti års fængsel for lovbruddet. Alternativt kan Hollywood-berømthederne slippe med en bøde på op til 340.000 australske dollar svarende til godt 1,8 millioner kroner.

Piloten, der fløj parret og deres hunde til Australien i Johnny Depps privatfly kan ligeledes risikere en dom på op til to års fængsel for sin medvirken i den ulovlige hundesmugling.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip