Jolie instruerer ny Brangelina-film

Der er gået ni år, siden skuespillerne Brad Pitt og Angelina Jolie mødte hinanden både på og uden for skærmen under optagelserne til filmen "Mr. & Mrs. Smith".

Men nu kan fans af parret med kælenavnet Brangelina godt begynde at glæde sig, for fredag den 18. juli blev det nemlig officielt, at de to igen kan opleves i samme film. Det skriver The Hollywood Reporter.

Parløbet foregår i dramaet "By the Sea", som Jolie har skrevet og vil instruere. Filmen er finansieret af Universal Pictures, som også står bag instruktør/skuespillerindens kommende film "Unbroken".

Jeg er meget glad for at fortsætte mit samarbejde med Donna (bestyrelsesmedlem hos Universal, red.) og resten af Universal-holdet, mens jeg lægger sidste hånd på "Unbroken" og sætter gang i arbejdet med "By the Sea". De har skabt et helt særligt sted for historiefortællere, og jeg ser frem til den fortsatte passion og støtte, de har givet mig som filmskaber, skriver Jolie i en pressemeddelelse.

"Unbroken" får premiere 1. juledag, mens der endnu ikke er en officiel udgivelsesdato for stjerneparrets kommende samarbejde "By the Sea", der har samme titel som en Charlie Chaplin-film fra 1915.

Newspaq

 

Dagens Gossip