Jonas-drabet: Se nye billeder af efterlyste Omar Muse

26/11/2012 19:13

Holger Madsen

Nyheder
Jagten på den 27-årige Omar Hassan Sheik Muse., der er født i Somalia, fortsætter. Københavns Politi mener, at han har en rolle i drabet på den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere, der blev stukket ihjel med en kniv den 17. november. Det skete på diskoteket Bakken i Kødbyen på Vesterbro i København. Nu har Københavns Politi så fået fat i nye fotos af Omar Muse. - Vi håber med offentliggørelsen af de nye fotos, at befolkningen kan hjælpe politiet med oplysninger om den efterlyste og dennes opholdssted, siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen, leder af Afdelingen for personfarlig Kriminalitet, Københavns Politi. Der er i dag forgæves foretaget eftersøgning af Omar Muse på relevante adresser. Desuden er der i dag gennemført nye afhøringer af de tre personer, der i lørdags blev anholdt i 3 gange 24 timer. Det vil tirsdag formiddag blive besluttet, hvorvidt de tre anholdte skal genfremstilles i retten med begæring om fængsling, eller om de skal løslades, oplyser politiet. Jens Møller Jensen retter desuden opmærksomheden på et vidne, som Københavns Politi ønsker at komme i forbindelse med eller modtage oplysninger om. Der er tale om en ung kvinde på ca. 18 – 22 år, slank af bygning, med brunt hår. Muligt iført en lang stor jakke. Forbipasserende vidner har henledt opmærksomheden på kvinden, der natten mellem lørdag den 17. november og søndag den 18. november kl. ca. 03.00 befandt sig i Dannevirkegade – muligvis i krydset Dannevirkegade/Alsgade. Hun sad på en trappesten foran en opgang og talte i telefon, mens hun henholdsvis græd og diskuterede højlydt. - Vidnerne overhørte, at der blev talt om ”kniv” og ”drab”. Det skete på en så indforstået måde, at det formodes, at hun talte med en person med et godt og konkret kendskab til omhandlende drabssag, fortæller Jens Møller Jensen. Københavns Politi kan oplyse, at man siden i lørdags har modtaget 17 nye henvendelser. Otte henvendelser drejer sig om den efterlyste Omar Muse. De resterende ni er fra personer, der har meddelt, at de også var tilstede på restauration Bakken den pågældende dag, men i øvrigt intet havde set. - Vi er taknemmelige for alle henvendelser – også de, der ikke umiddelbart ser ud til at være vigtige, siger Jens Møller Jensen. Københavns Politi kan kontaktes på 114 eller 3314 1448. Du er selvfølgelig meget velkommen til at dele artiklen på din Facebook-side, og på den måde hjælpe med at finde Omar Muse.

Mest læste i dag

Jagten på den 27-årige Omar Hassan Sheik Muse., der er født i Somalia, fortsætter.

Københavns Politi mener, at han har en rolle i drabet på den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere, der blev stukket ihjel med en kniv den 17. november.

Det skete på diskoteket Bakken i Kødbyen på Vesterbro i København.

Nu har Københavns Politi så fået fat i nye fotos af Omar Muse.

- Vi håber med offentliggørelsen af de nye fotos, at befolkningen kan hjælpe politiet med oplysninger om den efterlyste og dennes opholdssted, siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen, leder af Afdelingen for personfarlig Kriminalitet, Københavns Politi.

Der er i dag forgæves foretaget eftersøgning af Omar Muse på relevante adresser. Desuden er der i dag gennemført nye afhøringer af de tre personer, der i lørdags blev anholdt i 3 gange 24 timer.

Det vil tirsdag formiddag blive besluttet, hvorvidt de tre anholdte skal genfremstilles i retten med begæring om fængsling, eller om de skal løslades, oplyser politiet.

Jens Møller Jensen retter desuden opmærksomheden på et vidne, som Københavns Politi ønsker at komme i forbindelse med eller modtage oplysninger om.

Der er tale om en ung kvinde på ca. 18 – 22 år, slank af bygning, med brunt hår. Muligt iført en lang stor jakke.

Forbipasserende vidner har henledt opmærksomheden på kvinden, der natten mellem lørdag den 17. november og søndag den 18. november kl. ca. 03.00 befandt sig i Dannevirkegade – muligvis i krydset Dannevirkegade/Alsgade.

Hun sad på en trappesten foran en opgang og talte i telefon, mens hun henholdsvis græd og diskuterede højlydt.

- Vidnerne overhørte, at der blev talt om ”kniv” og ”drab”. Det skete på en så indforstået måde, at det formodes, at hun talte med en person med et godt og konkret kendskab til omhandlende drabssag, fortæller Jens Møller Jensen.

Københavns Politi kan oplyse, at man siden i lørdags har modtaget 17 nye henvendelser. Otte henvendelser drejer sig om den efterlyste Omar Muse. De resterende ni er fra personer, der har meddelt, at de også var tilstede på restauration Bakken den pågældende dag, men i øvrigt intet havde set.

- Vi er taknemmelige for alle henvendelser – også de, der ikke umiddelbart ser ud til at være vigtige, siger Jens Møller Jensen.

Københavns Politi kan kontaktes på 114 eller 3314 1448.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at dele artiklen på din Facebook-side, og på den måde hjælpe med at finde Omar Muse.