Joshua John lunken over for FCK

FCK risikerer at få et nej tak fra en af spillere, som de danske mestre i nogle uger har jagtet intenst til midtbanen. Den hollandske kantspiller Joshua John, der sidste år gjorde det godt som lejesvend i FC Nordsjælland, er således lige nu mere interesseret i at blive i hollandske Twente end at komme til FCK. Det fortæller John til bt.dk.

Med den frygtelige åbning på Superligaen, hvor FCK har tabt begge holdets kampe, er det ellers blevet tydeligt for mange, at ikke mindst midtbanen synes at trænge til kvalitetsforstærkninger.Derfor har FCK blandt andet jagtet Joshua John. FCKs interesse i kantspilleren er både stor og reel. Det har såvel spillerens agent som FCK-træner Ariël Jacobs fortalt BT. Skal man tro det hollandske medie Voetbal International har Løverne endda fået et bud på 5,6 millioner kroner accepteret af Johns klub, hollandske Twente.

Nu er det derfor op til hovedpersonen at bestemme sig for, om han vil til FC København eller ej. Men det valg er mere komplekst, end man umiddelbart skulle tro. Johns førstevalg er nemlig ikke at tage turen tilbage til Danmark, hvor han i sidste sæson spillede på leje i FC Nordsjælland. Han vil helst blive i Twente og kæmpe for spilletid.

- Træneren har sagt, at han vil give mig chancen næste uge i vores første ligakamp. For øjeblikket er jeg i Holland, og det er dér, jeg vil lægge mit fokus, og dér jeg vil gå efter min chance, siger Joshua John til BT.

- Vil jeg blive, kan jeg blive. For de (Twente, red.) synes, jeg har gjort det godt under træning og i vores forberedelseskampe. Nu er det op til Twente, og så må vi se, fortsætter den målfarlige hollænder.

Sæsonpremieren mod RKC Waalwijk kan blive afgørende for både Joshua John og i sidste ende også FC København. John er i øjeblikket marginalspiller i Twente, men han kræver spilletid. Får han ikke det, er han klar til at se på andre muligheder, og her kommer FCKs chance for at sige ’haps.

- Hvis nogen vil købe mig, må jeg se, om det er en bedre klub, end hvor jeg er nu, og om det er bedre for mig. Ja, alt skal være bedre. Man ved aldrig, og der er lang tid til transfervinduet lukker, men for øjeblikket håber jeg bare, at jeg starter inde i weekenden her i Twente, forklarer John, inden han vender sig mod interessen fra de danske mestre.

- Jeg kender til interessen, men jeg har ikke hørt noget om, at der er indgået en aftale. FC København er en stor klub. Den største i Danmark. Men jeg ved ikke... Vi må se, hvad fremtiden bringer. Spiller jeg ikke hernede i Twente, må jeg gøre noget andet. Bliver det FCK, ja så bliver det FCK. Bliver det en anden klub, så er det sådan, det bliver, bedyrer dribleren.

FC København må altså væbne sig med tålmodighed, inden de får klarhed over, om Joshua John pakker tasken og rejser nordpå for at fylde det gabende hul på Løvernes venstre kant.

 

Dagens Gossip