Jubel i Esbjerg over Olsen anerkendelse

17/05/2013 17:06

Newspaq

Nyheder

Mest læste i dag

Esbjergs topscorer Martin Braithwaite og højrebacken Peter Ankersen er stolte, efter at duoen fredag blev udtaget til landsholdet.

Braithwaite og Ankersen er udtaget til en bruttotrup på 28 mand til de to kommende kampe mod Georgien og Armenien. Da landstræner Morten Olsen vil skære truppen ned til 23-24 mand, er det usikkert, om de kommer med i den endelige trup.

- Jeg blev glad, rigtig glad, da jeg fik opringningen. Jeg har hele tiden haft som mål at komme ind og blande mig omkring A-landsholdet, og udtagelsen kommer på et rigtig godt tidspunkt, siger 21-årige Martin Braithwaite til Esbjergs hjemmeside.

- Jeg spiller med selvtillid og er inde i en rigtig god periode for EfB. Det viser, at jeg ikke er langt fra at være blandt de bedste i Danmark, siger Esbjerg-topscoreren, der har nettet ni gange i Superligaen.

Også Peter Ankersen glæder sig over udtagelsen.

- Det er et kæmpe skulderklap, men det er foreløbig en bruttotrup, og jeg tager ikke noget for givet på forhånd.

- Jeg har et mål om at blive Danmarks bedste back, men havde ikke lige regnet med at blive udtaget nu, siger den 22-årige højreback.

Landsholdet møder Georgien i Aalborg grundlovsdag den 5. juni i en testkamp. Derefter følger en meget vigtig kamp i VM-kvalifikationen mod Armenien i Parken tirsdag den 11. juni.

/ritzau/