Julegaveidéer til ham

Skrevet af Finn Jensen

04/12/2012
Flere undersøgelser fortæller at kvinderne først køber julegaver og derefter er det mændene, som desperate køber "årets julegave", så sent som overhovedet muligt. Hvis du stadig ikke har fået købt julegaven til far, eller mangler lige den sidste julegave til ham, og det skal være en sjov og anderledes julegave, så kan vi anbefale en automatisk sovsepisker, som garantere at sovsen ikke brænder på. Den kan også anbefales til mor, men hun kan vel godt finde ud af at røre i sovsen? - Vores Automatiske sovsepisker var en kæmpe succes sidste år og igen i år ser det ud som om at den bliver en storsælger, siger Country Manager, Patrick T. Rasmussen fra webshoppen CoolStuff.dk, han tilføjer også at CoolStuff.dk har mange andre gadgets, som næsten med garanti kan være den perfekte julegave til ham? Vi har samlet lidt inspiration til årets julegave til ham Foto: CoolStuff.dk

Mest læste i dag

Flere undersøgelser fortæller at kvinderne først køber julegaver og derefter er det mændene, som desperate køber "årets julegave", så sent som overhovedet muligt.

Hvis du stadig ikke har fået købt julegaven til far, eller mangler lige den sidste julegave til ham, og det skal være en sjov og anderledes julegave, så kan vi anbefale en automatisk sovsepisker, som garantere at sovsen ikke brænder på. Den kan også anbefales til mor, men hun kan vel godt finde ud af at røre i sovsen?

- Vores Automatiske sovsepisker var en kæmpe succes sidste år og igen i år ser det ud som om at den bliver en storsælger, siger Country Manager, Patrick T. Rasmussen fra webshoppen CoolStuff.dk, han tilføjer også at CoolStuff.dk har mange andre gadgets, som næsten med garanti kan være den perfekte julegave til ham?

Vi har samlet lidt inspiration til årets julegave til ham

Foto: CoolStuff.dk