The Julekalender er toback på TV2

26/11/2012 06:32

Elo Christoffersen

Nyheder
De Nattergale; Viggo Sommer, Uffe Rørbæk og Carsten Knudsen, is toback på TV2. Og hver dag indtil jul'awten vil de tage seerne med til et jysk-engelsk univers of nissers and kartoffelmakers. Kartoffelavlerne Oluf og Gertrud Sand er i gang med juleforberedelserne. Uheldigvis kan Gertrud ikke finde den store kasse med julepynt. Så hun må i stedet trøste sig med de kulørte julekataloger, og her får hun øje på enhver husmors drøm. Et helt andet sted sender the overhead of the nissers, Gammel Nok, de tre nisser, Gynter, Hansi og Fritz, til Jylland for at finde en gammel, forladt hule. Her skal de hente the key to Gammels Noks playdose, hans livsmelodi er nemlig lige about to run out. Hvad mener du….. er du træt af ”The Julekalender” eller glæder du til at gense julekalenderen? Foto: Steen Linde, TV2 Danmark.

Mest læste i dag

De Nattergale; Viggo Sommer, Uffe Rørbæk og Carsten Knudsen, is toback på TV2. Og hver dag indtil jul'awten vil de tage seerne med til et jysk-engelsk univers of nissers and kartoffelmakers.

Kartoffelavlerne Oluf og Gertrud Sand er i gang med juleforberedelserne. Uheldigvis kan Gertrud ikke finde den store kasse med julepynt. Så hun må i stedet trøste sig med de kulørte julekataloger, og her får hun øje på enhver husmors drøm.

Et helt andet sted sender the overhead of the nissers, Gammel Nok, de tre nisser, Gynter, Hansi og Fritz, til Jylland for at finde en gammel, forladt hule.

Her skal de hente the key to Gammels Noks playdose, hans livsmelodi er nemlig lige about to run out.

Hvad mener du….. er du træt af ”The Julekalender” eller glæder du til at gense julekalenderen?

Foto: Steen Linde, TV2 Danmark.