Julen ødelagt for en hel familie - far betalte 565.000 kroner for gavepapir

Dean Baker, en 32-årig britisk far til to, skulle bare lige have fire pakker gavepapir og en pakke til og fra-kort i en butik i Birmingham.

Det blev 5,94 britiske pund - svarende til omkring 56 kroner.

Men forretningen kom til at sætte lidt for mange nuller på beløbet, så i stedet kom han af med 59.400 pund, hvilket svarer til over en halv million kroner, for det beskedne indkøb.

Det skriver Birmingham Mail.

Det betød et overtræk på bankkontoen på 52.000 pund, og den 32-årige far var derfor ude af stand til at købe mad og gaver til sine to døtre på henholdsvis syv og halvandet år.

Da Dean Baker opdagede det vilde overtræk, skyndte han sig at kontakte både forretningen og sin bank, og fik at vide, at pengene nok først kunne komme tilbage på hans konto 12. januar næste år.

- Jeg væmmes over den måde, den her sag er blevet håndteret på, siger Dean Baker til Birmingham Mail.

En talsperson fra den pågældende butik siger til Birmingham Mail, at "vi blev klar over fejlen den 23. december via vores kortudbyder, og handlede straks for at påbegynde en tilbagetrækning af transaktionen, for at sikre, at kunden blev betalt tilbage, og ingen begyrer ville opstå".

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip