Juleskibet er ladet med Bornholm

Besøg Juleskibet i Køge og få en lille bid af Bornholm, når M/F Povl Anker omdannes til et kæmpe flydende julemarked. Arrangementet løber af stablen i weekenden den 30. november og 1. december, når rederiet Færgen flytter den bornholmske julestemning til Baltic Kaj i Køge Havn.

Ganske som den plejer, slår Juleskibet M/F Povl Anker nemlig bovporten op til bornholmsk julemagi for flere tusinde besøgende. I år er der hele 55 udstillere med, inklusiv 10 nye af slagsen.

Færgen kaster anker i to dage og giver køgensere, københavnere og folk i al almindelighed mulighed for at tanke op til det helt store julebord. Om bord på Juleskibet kan man finde en lang række bornholmske specialiteter - blandt andet lokalproduceret bornholmsk ost, ægte Bornholmersennep, tyggevenlige karameller og levergodbidder til de firbenede venner.

Samtidig kan man gøre sig et par gode julegaveindkøb, og der er både hårde og bløde pakker at hente. På juleskibet findes der nemlig også en række stande med bornholmsk tekstildesign, smykker, keramik, lys, glas, nisser og julepynt.

Traditionen med det flydende bornholmske julemarked går helt tilbage til 1991, og siden julen 2004 har Juleskibet haft sin faste plads på havnen i Køge. Igen i år er det rederiet Færgen, der fører den hyggelige tradition med Juleskibet videre.

Juleskibet har åbent lørdag den 30. november 10 til 18 og søndag den 1. december fra 10 til 16.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip