Julia Roberts i chok: Søsteren anklager familien for selvmord

"Min mor og mine søskende drev mig ind i den dybeste depression."

Så barske er ordene i det afskedsbrev, som Julia Roberts halvsøster Nancy Motes efterlod, da hun døde af en overdosis den 9. februar i år.

Det er avisen Daily Mail, der har fået fat i afskedsbrevet, som de har lagt printuddrag af på deres hjemmeside. Tidligere har ordlyden i afskedsbrevet været ude, men det er først nu, at man sort på hvidt kan læse halvsøsterens allersidste ord.

Det var Nancy Motes forlovede, der fandt hende død i et badekar. Senere har retsmedicinere fastslået dødsårsagen som værende en kombination af forskellige piller og receptpligtig medicin.

Efter dødsfaldet trak Julia Roberts i en periode alle sine aktiviteter tilbage. Senere forklarede den Oscar-vindende stjerne fra "Erin Brockovich" til Wall Street Journal Magazine, at hun var fuldstændig knust over halvsøsterens selvmord:

- Det er hjerteskærende. Der er ikke ord for, hvad vi har været igennem de sidste 20 dage. Der sker så mange uforklarlige, tragiske ting. Det er så svært at sige noget som helst om dette uden at bryde fuldstændig sammen i tårer.

Nancy Motes har ofte i medierne beskrevet sit forhold til sin berømte halvsøster som værende utrolig dårligt. Blandt andet påstod Motes, at Roberts havde hånet hendes vægt.

Ligeledes skrev Motes den 19. januar - 19 dage inden selvmordet - på sin Twitter-profil, at "Bare så I ved det, så er "America's Sweetheart en bitch".

Newspaq

 

Dagens Gossip