Julia Roberts på forsiden af stjernespækket Vanity Fair

Hendes gennembrudsrolle var som smuk prositueret over for Richard Gere i Pretty Woman fra 1990.

Over 20 år senere er 46-årige Julia Roberts smukkere end nogensinde. Hun viser nemlig sine utrolige ben frem i fiskenetstrømper iført en blazer på skødet af Idris Elba på forsiden af marts-udgave af Vanity Fair i forbindelse med det årlige Hollywood-nummer.

Se ti stilikoner over 40 år i galleriet på IN.dk

Skuespilleren, der er mor til tre, ser ud over strømperne kun ud til at bære den sorte blazer og en nedringet top i billedserien, der er taget af den berømte fotograf Annie Leibovitz ifølge Daily Mail.

Forsiden er stjernespækket

Hun stråler af sundhed, hendes hud gløder og hendes skinnende, røde hår falder i bølger ned ad ryggen.

Julia Roberts, der i år er nomineret til en Oscar som bedste kvindelige birolle, viser sit berømte smil, som hun sidder på Idris Elbas skød med armen rundt om hans skulder og hans rundt om hendes liv.

Få Julia Roberts store skønhedshemmelighed på IN.dk

Parret har fået selskab af en overflod af andre stjerner nye som gamle på opslaget, der fylder tre magasinsider.

Julia Roberts i selskab med kendte mænd

På det store billede i magasinudgaven, der kom i handlen den 7. februar, står George Clooney med armene krydset og ser mere elegant ud end nogensinde i en smoking.

Chiwetel Ejiofor, der er nomineret for sin rolle i filmen 12 Years A Slave, sidder ved siden af Julia Roberts, der har hånden på hans skulder.

Bliv ven med dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

På den anden side i serien sidder den nominerede til bedste mandlige birolle, Jared Leto, på hug. Her stirrer han ind i kameraet med et gennemtrængende blik, mens hans mørke lokker falder ned over skuldrene.

Michael B. Jordan, der har høstet anerkendelse for sin rolle i filmen Fruitvale Station, sidder ved siden af George Clooney og stirrer selvsikkert ud på kameraet, mens han griber fat i sin krave.

Af Juliane Olsen, IN.dk/Newsdesk, Aller Media.

 

Dagens Gossip