Juliane Moores diæt-advarsel: Hjernen skrumper

"Fordi du fortjener det", siger den rødhårede Hollywood-skønhed Julianne Moore, mens hun kigger direkte ind i kameraet og får tusindvis af kvinder til at ønske, at de så ud præcis som hende.

Den amerikanske skuespiller, der blandt andet er kendt fra filmen "The kids are all right" fra 2010, afslører nu hemmeligheden bag sit smukke ydre i et interview til det amerikanske magasin New Beauty.

Og mens den amerikanske skuespiller anbefaler yoga og akupunktur, så advarer Julianne Moore direkte mod flydende slankekure som for eksempel den berømte "juice-diæt".

- Jeg har prøvet at lave en juice-udrensning et år, inden jeg skulle deltage i Golden Globe (amerikanske prisuddeling, red.). Jeg tror, jeg var på den i tre dage. Men for at være helt ærlig, så var det eneste sted, jeg tabte mig, i hjernen, siger hun til magasinet.

Ud over sit smukke, røde hår er et af Julianne Moores unægtelige kendetegn hendes mælkehvide hud. Den berømte skuespiller er taknemmelig for, at hun allerede i en tidlig alder lærte at tage sig i agt for solens skarpe stråler.

- Jeg er så heldig, at min mor også har en meget lys hud, så hun lærte mig tidligt vigtigheden af at bruge solcreme, fortæller Julianne Moore.

Skuespillerindens mor lærte også lille Julianne altid at gå på den skyggefulde side af vejen, samt at vente med at gå på stranden til efter kl. 15.

- I dag er folk generelt meget mere forsigtige i forhold til solen, men dengang var det ret usædvanligt, fortæller den rødhårede skønhed.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip