Julie Steincke skal nå at blive mor

I den nye opsætning af Grease i Tivoli spiller hun den unge Betty Rizzo, der frygter for at være blevet gravid af sin flirt med charmøren Keinicke.

Den 37-årige skuespiller Julie Steincke kan sagtens nikke genkendende til den slags teenage-bekymringer. Men i dag står hun over for en helt anden problemstilling: Når hun nogensinde at føde sine egne børn?

Håbet er klart, for musicalstjernen er parat til det der med en familieforøgelse og flytter meget snart sammen med langdistance-kæresten igennem de sidste ni år, britiske Ylan Hirshfield, på dansk grund.

- Selvfølgelig! Jeg skal nå at være mor, men jeg gruer selvfølgelig for, om jeg kan. Jeg ved, at jeg bliver en ældre mor, men det er først nu, jeg er 100 procent klar, siger Julie Steincke.

Skuespilleren Eva Longoria er afklaret med, hvis hun ikke når at få børn. Læs hvorfor på IN.dk

Skuespilleren har altid ønsket børn

Hun er også helt på det rene med, at hun vil vælge at adoptere, hvis hun ikke kan blive gravid ad naturlig vej.

Hun er også ret så sikker på, at hun sagtens kan magte opgaven med at blive mor, selv om hun i mange år primært har fokuseret på sit eget liv.

- Jeg er selvfølgelig bange for at blive ensom, men det er ikke derfor, jeg gør det. Jeg har altid villet have børn lige siden, jeg var teenager, men tiden er bare gået, siger Julie Steincke.

Julie Steincke vil forkæle andre

Med den alder hun nu har nået, går det fuldt ud op for hende, at man som mand altid kan gøre en kvinde gravid, men at der omvendt er naturlige begrænsninger for en kvinde, hvilket har sin naturlige årsag i biologien.

Talkshowværten Oprah Winfrey er glad for, at hun aldrig har fået børn. Læs hvorfor på IN.dk

- Jeg kunne sagtens lade være med at blive mor og bare køre videre, men det ville være kedeligt og tomt. Jeg vil gerne forkæle andre og ikke kun mig selv. Det kan lyde selvisk, men jeg savner at dele mit liv med nogen og også at høre, hvordan andre har det. Andres liv er også vigtige, siger Julie Steincke.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk, Aller Media.

 

Dagens Gossip