Justin Bieber i nyt køretøjs-klammeri

Tidligere i år er popidolet Justin Bieber dømt for at køre hasarderet i Miami, for at have kørt i påvirket tilstand og er desuden blevet anholdt som følge af et lettere håndgemæng efter en kollision mellem ham og en paparazzibil i Canada.

Biebers liste over køretøjsulykker er ved at være ligeså lang som antallet af knuste hjerter, og nu er der endnu en tilføjelse at føre til statistikken.

Det italienske politi i storbyen Firenze har nemlig stoppet verdensstjernen for at holde ulovligt parkeret. Det fortæller øjenvidnet Joel French til SWNS.com.

- Politiet stod omkring knallerten for at sikre sig, at ingen stjal den, mens de talte sammen. Ifølge vores lokale taxachauffør stoppede betjentene Bieber, fordi det er ulovligt at parkere der, hvor han holdt, siger Joel French.

Samtidig florerer der billeder af Biebers møde med den italienske ordensmagt, der giver ham en lap papir, som efter sigende skulle være en skriftlig advarsel.

"Baby"-sangeren holder i øjeblikket ferie i italienske Firenze efter at have været til modemesse i den franske hovedstad Paris. Og rejseriet begejstrer den unge verdensstjerne.

- Føler mig så heldig over at rejse verden rundt, skrev den 20-årige sanger på sin Twitter-profil tidligere på måneden.

Bieber har endnu ikke kommenteret på hændelsen i Firenze.

Newspaq

 

Dagens Gossip