Justin Bieber redder mand fra glubsk bjørn - du gætter aldrig hvordan

Igor Vorozhbitsyns liv havde allerede passeret revy, da tonerne af popstjernen Justin Biebers kæmpehit 'Baby' blev til lyden af hans frelse.

Den 42-årige fisker mødte en stor brun bjørn på sin sædvanlige fisketur i det nordlige Rusland.

Det skriver Austrian Times.

Den frygtindgydende, sultne bjørn slog ud efter Igor, og var netop begyndt at sætte kløerne i ham, da hans mobil pludselig ringede. Ud gennem telefonens højttaler bragede Justin Biebers hit ‘Baby’.

Dét var åbenbart ikke som musik i ørerne for den brune bjørn, som ved tonerne af kæmpehittet stak halen mellem benene og flygtede tilbage ind i skoven.

Vildtlivs-eksperter, der har hørt historien, gætter på, at ringetonen må have skræmt den store bjørn fra vid og sans:

- Nogle gange kan et stort chok stoppe en vred bjørn midt i det, den er i gang med, og den ringetone må have været en meget uventet lyd for den her bjørn, siger en af eksperterne ifølge Austrian Times.

Igor Vorozhbitsyn nåede dog at få alvorlige skader, inden bjørnen stak af fra gerningsstedet. Han blev reddet, da et par andre russiske fisker fandt ham - efter at han havde ringet efter hjælp med selvsamme mobiltelefon.

Han er nu ved at komme sig over sine kvæstelser. Men chokket over stadig at være i live mangler han stadig at komme sig over:

- Jeg havde parkeret min bil, og var på vej til mit bestemmelsessted, da der pludselig var en kæmpe vægt på min ryg - det var bjørnen, der var over mig. Jeg kunne slet ikke tro mit eget held, da telefonen ringede, og han løb sin vej, siger den heldige russer.

- Jeg ved godt, at den slags ringetoner ikke lige passer til enhvers smag, men mit barnebarn havde downloadet den på min telefon som en joke, forklarer Igor Vorozhbitsyn.

 

Dagens Gossip