Juventus-stimen fortsætter med endnu en sejr

11 kampe i træk uden nederlag er Juventus oppe på i Serie A, efter at Torino-klubben søndag vandt 2-0 hjemme over Chievo.

Det er svært at se, hvem der skal forhindre Juventus i at forsvare titlen som Italiens bedste fodboldhold.

Mod Chievo, som havde den tidligere FC Nordsjælland-profil Anders Christiansen på bænken i hele kampen, kom Juventus først i gang i anden halvleg.

Efter en times spil bragte den franske midtbanestjerne Paul Pogba værterne foran 1-0, da han afdriblede en modspiller og trykkede af.

Pogba var tæt på 2-0, men Chievo-målmanden Albano Bizzarri fik reddet flot. Uheldigvis for udeholdet røg riposten hen til Stephan Lichtsteiner, og den indskiftede schweizer skuffede ikke, og så var Juventus foran 2-0 og kampen afgjort.

For 10 dage siden skiftede Anders Christiansen fra FCN til Chievo, men midtbanespilleren med nummer 10 på ryggen har endnu sin debut til gode.

Og der venter ham og Verona-klubben en svær sidste del af sæsonen. Chievo er under nedrykningsstregen efter 20 kampe.

Nedrykning er det sidste, Juventus skal tænke på. Mesterholdet har 49 point efter 20 kampe.

Nummer to, AS Roma, har 41 point efter 19 kampe. Hovedstadsklubben kan reducere forspringet søndag aften, men Roma skal på en svær opgave ude mod Fiorentina, der også bejler til en topplacering.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip