Juventus-træner har ondt af Bendtner

Nicklas Bendtner blev båret fra banen i onsdagens pokalkamp mod Cagliari, og det irriterer Juventus-træner Antonio Conte.

Juventus-træneren måtte også se midtbanespilleren Arturo Vidal udgå med en skade, men Conte er specielt ked af det på Bendtners vegne.

- Jeg har især ondt af Bendtner, jeg ville gerne have set ham få en længere periode på banen, siger Conte til klubbens hjemmeside.

Det var slet ikke meningen, at den chilenske landsholdsspiller Vidal skulle have været på banen fra start, men Emanuele Giaccherini blev syg og følte sig utilpas før kampen.

- Giaccherini blev ramt af en form for influenza, så jeg var nødt til at bruge Vidal, som havde problemer med knæet, og så røg Bendtner også ud med muskelproblemer.

- Det er en stor skam, at det skal ende sådan, når jeg giver friske folk chancen, siger Conte.

Den danske landsholdsangriber har ifølge den italienske sportsavis Tuttosport pådraget sig en muskelskade omkring venstre knæ. Han måtte forlade kampen efter blot 43 minutters spil.

- For chileneren er der tale om et slag på knæet. For danskeren er der tale om en mere alvorlig skade, nemlig en skade i muskulaturen, skriver Tuttosport.

Conte stod for første gang på sidelinjen for Juventus på hjemmebane efter at have overstået sin karantæne for at have fortiet kendskab til matchfixing, da han var træner for Siena.

Og han fik en varm velkomst på Juventus Stadium af fansene, hvoraf mange husker den tidligere italienske landsholdsspiller som en vigtig brik for Juventus, da han var aktiv i 90'erne og i begyndelsen af 00'erne.

- Det var virkelig rørende. Det er altid rart at føle sig værdsat. Jeg er tilfreds med, at vi gik videre, fordi vi vil udfordre på alle fronter.

- Vi var oppe imod et udmærket Cagliari-hold, som stod godt på banen. Nu må vi vente og se, om vi skal møde AC Milan eller Reggina i næste runde, siger Conte.

Juventus vandt ottendedelsfinalen 1-0 over Cagliari på et mål af angriberen Sebastian Giovinco.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip