Jysk motorvej spærret i næsten fem timer

Derfor var motorvejen helt spærret frem til kort før klokken frem torsdag morgen. Det oplyser Sydøstjyllands Politi til BT.

Det var en ung bilist fra Horsens, som kort før klokken halv et om natten var på vej mod Horsens, da han kom for tæt på vejafspærringerne på strækningen. Der har gennem længere tid været omfattende vejarbejde på strækningen, og det var afspærringen i den forbindelse, som gav problemer for den unge mand. Da han efterfølgende forsøgte at rette bilen op, kom han ud i den parallelle vognbane, hvor han rammer en kvindelig bilist, som blev skubbet videre over i det sydgående spor. Her blev hun ramt af en bilist på vej mod syd.

»Lykkeligvis kom ingen af de involverede til skade, men der lå vragdele, afspærringer og spildt olie spredt ud over det hele over en strækning på 500 meter. Derfor måtte vi spærre motorvejen helt i flere timer,« forklarer Hans Hoffensetz, der er politikommissær ved Sydøstjyllands Politi.

Kort før klokken fem blev motorvejen igen åbnet for trafik, men der er stadig lidt gener for trafikanterne på strækningen mod nord, oplyser politiet.

»Autoværnet på stedet er beskadiget, og derfor er der en indsnævring med hastighedsnedsættelse på stedet, indtil vejdirektoratet har repareret skaderne,« lyder beskeden fra Hans Hoffensetz.

Reparationerne går i gang tidligt torsdag morgen.

BNB

 

Dagens Gossip