Kæmpe beløb skal lokke angriber til Chelsea

Chelseas ejer, den russiske milliardær Roman Abramovich, er parat til at gribe dybt i sine skræddersyede lommer for at sikre sig den mest eftertragtede angriber i europæisk fodbold i øjeblikket, colombianeren Radamel Falcao.

Det skriver The Daily Mail.

Ifølge avisen vil Abramovich gøre Falcao til den næste superstjerne på Stamford Bridge i London ved at garantere ham en ugeløn på 200.000 pund (1,9 millioner kroner) eller 100 millioner kroner i årsløn.

Falcaos lønpakke vil dermed overgå Chelseas nuværende højestlønnede, spanieren Fernando Torres, der menes at få 175.000 pund om ugen.

Den kolossale aflønning understreger, hvor forhippet Chelsea er på at sikre sig den 26-årige Falcaos underskrift.

I den seneste spillerunde i den spanske liga tangerede Falcao en mageløs rekord med fem scoringer for sin klub Atlético Madrid, der vandt 6-0 over bundholdet Deportivo de La Coruña.

Det er ikke sket i 10 år i La Liga, at en spiller har scoret fem mål i en og samme kamp. Senest var i 2002, da Fernando Morientes scorede fem for Real Madrid mod Las Palmas.

- Jeg scorede fem mål i en kamp, da jeg var en lille dreng i Bogota, og jeg har scoret fire gange for FC Porto mod Villarreal, men fem mål i den samme kamp som professionel har jeg aldrig præsteret før.

Falcao, som også kaldes "tigeren", indtager andenpladsen på topscorerlisten i La Liga efter Lionel Messi.

Chelsea får ikke mulighed for at forsvare sin titel som forsvarende Champions League-mestre. Klubben sluttede på en tredjeplads i gruppespillet - selv om den stak FC Nordsjælland en øretæve på 6-1 i den sidste kamp.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip