Kæmpe pæle fra lastbil bragede ind i hus i Kolding

26/03/2013 19:37

Elo Christoffersen

Nyheder
Lange pæle på en lastbil bragede tirsdag eftermiddag ind i et rødstenshus i Søgade i Kolding. - Lastbilchaufføren foretog et højresving med den lange last på en anhænger, da de lange pæle ramte ind i husets væg og smadrede vinduet. Murværket og vinduet blev smadret, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Bent Hedeager Nielsen, til kolding-netavis.dk. Husets beboere var hjemme, men kom mirakuløst ikke noget til. Kolding Brandvæsen blev sendt til stedet, da huset var i fare for at styrte sammen. Bygningen blev afstivet og pælene kom ud af huset igen. Tirsdag aften var der håndværkere på stedet og de fortalte til kolding-netavis.dk, at der ikke længere er fare for, at huset styrter sammen. Familien i stueetagen er genhuset i Kolding Byferie, men kan formentlig vende tilbage til deres hjem i morgen, onsdag. Føreren af lastbilen var en 32-årig mand fra Fredericia. Se flere billeder nedenunder......

Mest læste i dag

Lange pæle på en lastbil bragede tirsdag eftermiddag ind i et rødstenshus i Søgade i Kolding.

- Lastbilchaufføren foretog et højresving med den lange last på en anhænger, da de lange pæle ramte ind i husets væg og smadrede vinduet. Murværket og vinduet blev smadret, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Bent Hedeager Nielsen, til kolding-netavis.dk.

Husets beboere var hjemme, men kom mirakuløst ikke noget til.

Kolding Brandvæsen blev sendt til stedet, da huset var i fare for at styrte sammen. Bygningen blev afstivet og pælene kom ud af huset igen.

Tirsdag aften var der håndværkere på stedet og de fortalte til kolding-netavis.dk, at der ikke længere er fare for, at huset styrter sammen.

Familien i stueetagen er genhuset i Kolding Byferie, men kan formentlig vende tilbage til deres hjem i morgen, onsdag.

Føreren af lastbilen var en 32-årig mand fra Fredericia.

Se flere billeder nedenunder......