Kæmpebøde for slikfusk: Fandt seks ton slik blandt rottelort

En kontrolaktion i begyndelsen af november afslørede 30 paller slik med næsten seks ton, som stod i et uhygiejnisk lagerrum i Slagelse og på en privatadresse.

Der blev fundet rottelort omkring slikket, som der i øvrigt ikke var nogen faktura på. Det resulterer nu i to bøder på 10.000 kroner og yderligere en bøde fra en tidligere aktion i begyndelsen af september.

Det skriver Fagbladet 3F.

Det er Fødevarestyrelsens rejsehold, som har beslaglagt slikket. En del af slikket er seks paller med gamle M&M chokoladepasteller.

- For mig ligner de konfiskerede æsker med M&Ms de æsker, jeg har set på billeder af gammelt slik fra Harløsevej og lageret i Anderslöv i Skåne. Men jeg kan ikke bevise den sammenhæng, siger efterforsker Søren Jensen fra Fødevarestyrelsens rejsehold.

Slikket fra lagerrummet er allerede sendt til forbrændingen, mens de fem ton, som stod på en privatadresse, står på et lager, mens juristerne arbejder.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip