Kæmpedrop giver Zlatan førsteplads

Der skulle et drop af den brasilianske Porto-målmand Helton til, før Paris Saint Germain kunne sikre sig en 2-1-sejr og dermed førstepladsen i Champions League-gruppespillet.

Den argentinske angriber Ezequiel Lavezzi skød på mål efter en times spil ved stillingen 1-1, og det så ud til, at Helton blot kunne gribe bolden ud, men i stedet droppede han.

Bolden gik imellem både Heltons arme og ben, og dermed var 2-1-scoringen en realitet. Og der blev ikke scoret flere mål i den sidste halve time af kampen.

Det var PSG's forsvarsspiller Thiago Silva, som bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 29 minutter på et fremragende hovedstød.

Porto-spilleren Jackson Martinez udlignede til 1-1 fire minutter senere på et oplæg af Danilo, inden Lavezzi afgjorde kampen.

I den anden kamp i gruppen fik Dinamo Zagreb scoret sit første mål og sit første point i Champions League efter fem kampe med lutter nederlag. Det skete med 1-1-resultatet hjemme mod Dynamo Kiev.

Kampen i Kroatien blev udskudt i et kvarters tid på grund af massivt snefald, og kampen blev spillet med en rød kampbold.

PSG og Porto går videre til 1/8-finalerne som nummer et og to i gruppen, mens Dynamo Kiev må nøjes med Europa League som nummer tre.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip