Kæmpedrop giver Zlatan førsteplads

Der skulle et drop af den brasilianske Porto-målmand Helton til, før Paris Saint Germain kunne sikre sig en 2-1-sejr og dermed førstepladsen i Champions League-gruppespillet.

Den argentinske angriber Ezequiel Lavezzi skød på mål efter en times spil ved stillingen 1-1, og det så ud til, at Helton blot kunne gribe bolden ud, men i stedet droppede han.

Bolden gik imellem både Heltons arme og ben, og dermed var 2-1-scoringen en realitet. Og der blev ikke scoret flere mål i den sidste halve time af kampen.

Det var PSG's forsvarsspiller Thiago Silva, som bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 29 minutter på et fremragende hovedstød.

Porto-spilleren Jackson Martinez udlignede til 1-1 fire minutter senere på et oplæg af Danilo, inden Lavezzi afgjorde kampen.

I den anden kamp i gruppen fik Dinamo Zagreb scoret sit første mål og sit første point i Champions League efter fem kampe med lutter nederlag. Det skete med 1-1-resultatet hjemme mod Dynamo Kiev.

Kampen i Kroatien blev udskudt i et kvarters tid på grund af massivt snefald, og kampen blev spillet med en rød kampbold.

PSG og Porto går videre til 1/8-finalerne som nummer et og to i gruppen, mens Dynamo Kiev må nøjes med Europa League som nummer tre.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip