Kære Pleje Kolding åbner afdeling i Vejle

Med virkning fra d. 15. marts får borgerne i Vejle Kommune mulighed for at få privat hjemmehjælp fra firmaet Kære Pleje, der har hovedkontor i Kolding.

Firmaet har netop indgået en samarbejdsaftale med Vejle Kommune, og fra 1. maj vil direktør Mirela Tanovic kunne byde velkommen i egne kontorlokaler på adressen Havneparken 14B, 1. tv.

Kære Pleje har i forvejen flere medarbejdere, som er bosat i Vejle Kommune. Det vil først og fremmest være dem, der vil komme til at arbejde i det nye område, da de har det nødvendige lokale kendskab.

Og Mirela Tanovic lægger stor vægt på, at borgerne - så vidt det overhovedet er muligt – får besøg af den samme person hver gang. Det er noget, ikke mindst ældre borgere sætter stor pris på.

Kære Pleje tilbyder personlig pleje og praktisk hjælp. Borgerne har også mulighed for at købe en lang række ekstra ydelser som for eksempel pc-hjælp, rengøring, frisør og ledsagning. Medarbejderne arbejder ud fra de fire nøgleord: Omsorg, tryghed, respekt og fleksibilitet.

Firmaet er inde i en udviklingsfase, og alle ansatte tilbydes et udviklingsseminar, så de er klædt på til at udføre opgaverne hos borgerne med et højt service niveau.

- Vi har haft nogle rigtige gode møder med Vejle Kommune, og det har nu mundet ud i, at vi har fået underskrevet en samarbejdsaftale. Vi glæder os til at komme i gang med at tilbyde borgerne privat hjemmehjælp. Vi ved, at vi kommer med et godt produkt, for vi har succes med at tilbyde det i andre kommuner, siger direktør Mirela Tanovic med henvisning til, at afdelingen i Vejle er den femte i rækken.

Mirela Tanovic kommer oprindeligt fra Bosnien. I maj 2007 etablerede hun kære Pleje i Kolding med sig selv som eneste medarbejder. Kun en måned efter åbnede hun en afdeling i Fredericia, og siden er turen kommet til Middelfart samt Vejen og nu Vejle. I dag har firmaet et stort antal medarbejdere og en professionel bestyrelse.

Indtil Kære Pleje har fået etableret eget kontor i Vejle, kan borgere, der ønsker yderligere oplysninger om, hvad firmaet kan tilbyde, henvende sig direkte på telefon 2639 6693.

 

Dagens Gossip