Kan du gætte hvem? Her er værten til Zulu Comedy Galla

Aldrig før har Zulu Comedy Galla haft en kvindelig vært, men nu sker det. Og det er en af de helt store, som skal styre begivenhederne fra Operaen den 25. august.

Det er Birgitte Nyborg fra 'Borgen' med det borgerlige navn, Sidse Babett Knudsen, som skal stå i spidsen for showet.

Og den kommende værtinde tager opgaven til sig med stor seriøsitet.

- Jeg synes, ”Zulu Comedy Galla” er et sjovt show. Jeg tager humor meget alvorligt, så derfor har jeg besluttet mig for ikke at være sjov i Operaen. Hvad der kommer til at ske, ved jeg endnu ikke, men jeg glæder mig helt vildt, siger Sidse Babett Knudsen i en pressemeddelelse.

Hos Zulu er man tilfreds med kabringen af den mørkhårede skuespillerinde.

- Zulu og Zulus seere elsker hende, og vi er så hamrende stolte af, at Sidse - som er en af de største internationale stjerner herhjemme lige nu - vil stå i front på vores gallashow. Hun har blandt andet i 'Den eneste Ene' og i 'Zirkus Nemo' vist sit humoristiske talent, men lige nu husker man hende nok mest for hendes fantastiske præstation som statsminister Birgitte Nyborg i 'Borgen', siger redaktør på Zulu Comedy Galla 2013, Signe Lindkvist.

Zulu Comedy Festival vil fra 23. august til 1. september indtage København med en masse dansk og udenlandsk comedy.

Kronen på værket er det store show i Operaen 25. august, hvor Zulu fejrer den danske comedy-branche med de bedste liveoptrædener og overraskelser. Derudover uddelingen af Läkerol Talentprisen på 100.000 kroner og kåringen af Årets Komiker.

SE DEN KOMMENDE VÆRT HER:

 

Dagens Gossip