Kan ikke få hænderne ned: Rejseselskab solgte for over 54 millioner kroner på en uge

Danskerne er gået ind i det nye år med en voldsom rejselyst. Spies har i den seneste uge solgt rejser til en samlet pris af 54,2 millioner kroner - svarende til 320.000 kroner i timen døgnet rundt.

I forhold til samme uge sidste år er der tale om en stigning på 15 procent. Omkring 70 procent af de solgte rejser er sommerrejser - hovedparten med afrejse i skolernes sommerferie.

- Selv om dagene omkring jul og nytår ikke var særlig vinterlige, har mange benyttet dem til at realisere drømmene om sikker sommersol og varme. Internettet har været flittigt brugt – cirka 65 procent af de solgte rejser blev booket via nettet, fortæller kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Specielt mange børnefamilier har sikret sig en plads sydpå i skoleferien. Ca. 40 pct. af alle solgte rejser er med All Inclusive.

- Til børnevenlige Tyrkiet solgte vi 70 procent flere rejser end i samme uge sidste år. Mallorca og Rhodos oplever også nogle stærke salgsdage. I det hele taget er Grækenland kommet stærkt igen efter den økonomiske nedtur. Der er faktisk tre græske øer blandt de fem bedst sælgende rejsemål, siger Torben Andersen.

Listen over sommerens favoritrejsemål hos Spies ser lige nu således (flest solgte rejser i forhold til udbuddet):

1) Mallorca
2) Tyrkiet
3) Rhodos
4) Kos
5) Kreta

 

Dagens Gossip