Kan Serena vinde alle fire Grand Slam?

Serena Williams har det seneste halve år været suveræn inden for kvindetennis, men den amerikanske stjerne er alligevel i tvivl om, hvorvidt hun er god nok til at vinde en Grand Slam i 2013.

En Grand Slam kræver, at hun vinder Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open i samme kalenderår.

- Det er et stort mål. Men ingen har gjort det siden 1980'erne. Jeg ved ikke, om jeg kan gøre det.

- Måske er der andre, der kan. Vi må se. Det er svært at sige, fortæller Serena Williams, der har vundet seks af de seneste syv turneringer, hun har deltaget i - blandt andre Wimbledon, OL og US Open.

Den 31-årige amerikaner deltager ikke i så mange turneringer som sine konkurrenter, og derfor er hun blot nummer tre på verdensranglisten.

Noget tyder dog på, at hun ikke har mistet sin styrke fra den sidste halvdel af 2012. Serena Williams åbnede 2013 med at vinde WTA-turneringen i Brisbane og kun afgive 17 partier i fire kampe.

- Jeg føler, at jeg er, hvor jeg skal være lige nu. Jeg spiller godt i øjeblikket. Og jeg håber, at det kan fortsætte, siger hun.

Tirsdag indleder amerikaneren årets første grand slam-turnering Australian Open, når hun møder Edina Gallovits-Hall fra Rumænien i første runde.

Serena Williams har fem gange tidligere i karrieren vundet turneringen, der spilles i Melbourne.

Tyske Steffi Graff er den seneste kvindelige tennisspiller, der har vundet en Grand Slam. Graff var således suveræn, da hun i 1988 vandt Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open på rad og række.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip