Kandidat til årets person i Time magazine - Miley Cyrus

Den 21-årige sangerinde Miley Cyrus er lige pludselig kommet i selskab med statsledere og humanitære på Time magazines Person of the Year-liste.

Miley Cyrus har fået en ny tatovering. Se den på ELLE.dk

Popstjernen kom for nyligt ind på en tredjeplads, da tidsskriftet lod deres brugere stemme på nettet om, hvem de mente skulle være årets person ifølge contactmusic.com.

Det skete dog med hjælp fra drillesyge hackere og en hær af hendes fans, og nu har redaktørerne altså besluttet, at hun skal optræde på den eftertragtede forside på årets sidste udgave af magasinet.

Miley Cyrus i selskab med præsidenter

Her vil hun være i selskab med den syriske diktator Bashar al-Assad, den amerikanske internetentreprenør Jeff Bezos, pave Frans, præsident Barack Obama og den iranske leder præsident Hassan Rouhani om titlen.

Præsident Barack Obama blev udnævnt som årets person i 2012. På internettet har brugerne i år stemt Ægyptens forsvarsminister Abdul Fattah al-Sisi ind til titlen.

Dermed har han slået den tyrkiske premierminister Recep Tayyip Erdogan. Det endelig valg til titlen vil blive offentliggjort den 11. december.

Miley Cyrus kåret som årets kunstner

I mellemtiden er der godt nyt for Miley Cyrus, for MTV har kåret hende som årets kunstner.

Den unge sangerinde vakte forargelse og trak overskrifter ved årets MTV Video Music Awards den 13. august i år.

Miley Cyrus rækker tunge nøgen på forsiden af Rolling Stones. Se billedet på ELLE.dk

Hun vred nemlig hofterne og dansede udfordrende i selskab med Robin Thicke iført intet andet end undertøj af gummi.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk Aller Media

 

Dagens Gossip