Kanye beundrer ex-Beatle dybt

De er på mange måder et umage par.

I hvert fald var det nok ikke mange der havde regnet med, at Kanye West og Paul McCartney nogensinde ville lave musik sammen.

Men på nummeret "FourFiveSeconds" har rapperen og den aldrende ex-Beatle arbejdet sammen med hinanden og superstjernen Rihanna, og det var en stor oplevelse for Kanye.

Det forklarer han i et interview med BBC Radio 1.

- At møde Paul McCartney var lidt ligesom at møde Ralph Lauren. Det var bare wow-agtigt. Den bedste i verden på sit felt. Punktum, siger han således om veteranmusikeren.

Og Kanye forklarer også, at han altid har beundret Beatles-musikeren, idet han lyttede meget til hans musik, da han var et barn.

- Jeg elskede hans sange, da jeg voksede op. Og den type musikalske skift, som Paul mestrer, forstår jeg næsten ikke engang. Så det var fuldkommen uvirkeligt, at jeg fik lov til at lave musik med manden, forklarer den 37-årige musiker.

Foruden "FourFiveSeconds" med Rihanna har de to superstjerner også lavet nummeret "Only One" sammen, og det nummer kan høres lige her: https://www.youtube.com/watch?v=WibQR0tQ0P8

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip