Kanye i drillehumør: Fakede kæmpeskandale

Selv om han altid har været kontroversiel, er det en af de skandaler, der nok følger med ham i graven.

Og søndag viste Kanye West en stor portion selvironi, da han med vilje var lige ved at gentage det tåkrummende øjeblik fra 2009, hvor han afbrød Taylor Swift på scenen, mens hun var midt i sin takketale, efter hun vandt en VMA-pris.

Ved Grammy-uddelingen 2015 vandt Beck nemlig prisen for årets bedste album, og den pris skulle ifølge West være Beyoncés i stedet. Grunden til, at den spøgefulde rapper dog valgte ikke at skabe en scene, var, at han tænkte på sin datter.

Det skriver Billboard.com.

- Jeg vil altid kæmpe for kreativitet, men jeg vil ikke risikere at stille min datter i en dårlig position. Det var derfor, jeg ikke gik sagde noget på scenen. Men alle vidste stadig, hvad det betød, da jeg var på vej derop, siger den 37-årige superstjerne.

Men en gentagelse fra 2009 blev det altså ikke til. Tværtimod. Til prisuddelingen blev Kanye nemlig genforenet med Taylor Swift, og det lod ikke til, at der overhovedet var kold luft mellem de to verdenskendte musikere.

Se et billede af en storsmilende Kanye med armen om Swift lige her: http://instagram.com/p/y3qXgfEUBM/?modal=true

Og se videoen, hvor han joker med at afbryde Becks takketale her: http://www.billboard.com/articles/events/grammys-2015/6465654/grammys-20...

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip