Kanye: Verden skal renses for racister

Skrevet af admin

18/02/2015
Vi skal rense verden for racister.Sådan lyder det fra Kanye West, der ikke forstår, hvordan det er muligt, at nogle mennesker kan hade andre på baggrund af deres hudfarve.Det skriver Style.com.- At fokusere på hudfarve svarer lidt til at fokusere på en fætter på din mors side i forhold til en fætter på din fars side. De er jo begge dine fætre. Vi er alle den samme race, og det er latterligt at fokusere på konceptet race, siger den 37-årige verdensstjerne.Og ifølge Kanye er det vores opgave som mennesker at rydde ud i fordommene og acceptere hinanden på trods af de forskelligheder, vi har.- Vi blev født ind i en verden, der er gået i stykker. Og vi er rengøringsholdet. Den eneste måde, vi kan få gjort verden helt ren på, er, hvis vi alle hjælper hinanden, lyder det fra den ofte kontroversielle musiker.Når Kanye ikke har travlt med at udrydde verdens racisme eller med at lave musik, bruger han tiden sammen med sin 19 måneder gamle datter North, som han har sammen med konen Kim Kardashian West.Newspaq

Mest læste i dag

Vi skal rense verden for racister.

Sådan lyder det fra Kanye West, der ikke forstår, hvordan det er muligt, at nogle mennesker kan hade andre på baggrund af deres hudfarve.

Det skriver Style.com.

- At fokusere på hudfarve svarer lidt til at fokusere på en fætter på din mors side i forhold til en fætter på din fars side. De er jo begge dine fætre. Vi er alle den samme race, og det er latterligt at fokusere på konceptet race, siger den 37-årige verdensstjerne.

Og ifølge Kanye er det vores opgave som mennesker at rydde ud i fordommene og acceptere hinanden på trods af de forskelligheder, vi har.

- Vi blev født ind i en verden, der er gået i stykker. Og vi er rengøringsholdet. Den eneste måde, vi kan få gjort verden helt ren på, er, hvis vi alle hjælper hinanden, lyder det fra den ofte kontroversielle musiker.

Når Kanye ikke har travlt med at udrydde verdens racisme eller med at lave musik, bruger han tiden sammen med sin 19 måneder gamle datter North, som han har sammen med konen Kim Kardashian West.

Newspaq