Kanye West: Sur er sejt

Skrevet af admin

24/01/2015
Han smiler ikke, men det er kun, så han kan smile, at han ikke gør det.Forvirret? Det er der ikke så meget at sige til. Den amerikanske rapper og producerstjerne Kanye West afslørede torsdag under en modeprisuddeling i Los Angeles, at han har en helt særlig grund til aldrig at finde det brede smil frem på billeder.Det skriver Female First.- Da jeg arbejdede på "Yeezus" (hans seneste album fra 2013, red.) så jeg den her bog fra 1800-tallet, og den var indbundet i fløjl med messing og det hele. Jeg kiggede på alle de her billeder af mennesker, og de så så ægte ud, og deres påklædning var fantastisk, og de smilede ikke, lød det fra megastjernen.- Paparazzi kommer altid hen til mig og spørger: "Hvorfor smiler du ikke?", og jeg tror, at det ikke at smile får mig til at smile. Når du ser malerier på et gammelt slot, så smiler folk ikke, for det ville bare ikke se lige så sejt ud, fortsatte han.Man må dog ikke håbe for rapperen, at der var portrætmalere til stede under talen - han endte den nemlig ifølge Female First med et ordentligt smil.Den 37-årige West leverede sin forvirrende tale til et publikum, der også indeholdt andre prominente gæster som popprinsesserne Katy Perry, Rihanna og Miley Cyrus. Newspaq

Mest læste i dag

Han smiler ikke, men det er kun, så han kan smile, at han ikke gør det.

Forvirret? Det er der ikke så meget at sige til. Den amerikanske rapper og producerstjerne Kanye West afslørede torsdag under en modeprisuddeling i Los Angeles, at han har en helt særlig grund til aldrig at finde det brede smil frem på billeder.

Det skriver Female First.

- Da jeg arbejdede på "Yeezus" (hans seneste album fra 2013, red.) så jeg den her bog fra 1800-tallet, og den var indbundet i fløjl med messing og det hele. Jeg kiggede på alle de her billeder af mennesker, og de så så ægte ud, og deres påklædning var fantastisk, og de smilede ikke, lød det fra megastjernen.

- Paparazzi kommer altid hen til mig og spørger: "Hvorfor smiler du ikke?", og jeg tror, at det ikke at smile får mig til at smile. Når du ser malerier på et gammelt slot, så smiler folk ikke, for det ville bare ikke se lige så sejt ud, fortsatte han.

Man må dog ikke håbe for rapperen, at der var portrætmalere til stede under talen - han endte den nemlig ifølge Female First med et ordentligt smil.

Den 37-årige West leverede sin forvirrende tale til et publikum, der også indeholdt andre prominente gæster som popprinsesserne Katy Perry, Rihanna og Miley Cyrus.

Newspaq