Kasakhere slog Celtic i CL-kvalifikation

'Shakhtar-hvad-for-nogen' må mange af Celtics spillere og fans have tænkt, da Shakhter Karagandy navn kom op af bowlen ved lodtrækningen til playoff-runden i Europas fineste klubturnering, Champions League. Men efter det første af de to opgør er det nok de færreste, der er i tvivl om, hvem holdet er.

Celtic burde ellers have været advaret om Karagandy styrke. Holdet har tidligere i kvalifikationen slået de tidligere Champions League-deltagere fra Bate Borisov ud. Alligevel tog 'det falske Shakhtar' de skotske gæster på sengen - og allerede efter 12 minutter kunne Andrey Finonchenko bringe kazakhstanerne tættere på de mange Champions League-millioner.

Selvom spillet bølgede frem og tilbage, virkede det til, at Shakhter Karagandy havde godt styr på kampen. Og i stedet for en udligning kunne spilleren med det velklingende navn, Sergey Khizhnichenko, 13 minutter før tid heade de undertippede værter foran med 2-0. En scoring, der blev fejret på behørig vis med en flot flik-flak.  

Herefter fik Celtic travlt - og selvom de fik lagt et godt tryk på Karagandy de sidste minutter, var det for sent. Efter tre minutters overtid fløjtede dommeren af og fik dermed den propfyldte Astana Arena til at bryde ud i ekstatisk jubel.

Shakhter Karagandy har dermed givet sig selv et noget nær perfekt udgangspunkt for returopgøret, der bliver spillet den 28. august på Celtic Park. Og mon ikke de skotske spillere er færdige med at undervurdere 'Shakhtar-hvad-for-nogen'.

 

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip