Kasi-Jesper: Pandora har fundet den gamle melodi

Han mener, at Pandora er vendt tilbage til den oprindelige strategi fra dengang, han selv var en del af holdet.

»Kunderne er ved at finde tilbage til Pandora. Man har ikke skullet finde på heksekunster, men blot finde tilbage til den strategi, Pandora fulgte frem til 2010,« siger Jesper Nielsen til Børsen.

Han forlod selskabet efter strategisk uenighed i 2010 og har sidenhen kæmpet med selskabet om et tilgodehavende - en såkaldt earn out - der skal udbetales i 2015, og som Pandora har vurderet til et rundt 0. Med gårsdagens opjustering undrer det Jesper Nielsen, hvis værdien fortsat skulle være fastsat til ingenting.

»Det er lidt som med benzinpriserne. De har travlt med at sætte dem op, når oliepriserne stiger. Men når den falder, så venter man lige og ser. Aftalen går på, at jeg skal have halvdelen af otte års overskud i Europas største smykkedistributionsselskab. Det prøver Pandora at overbevise mig om er 0 kr. I 2010, hvor jeg var ansvarlig, havde vi et overskud på 235 mio. kroner. Siden er det gået i nul og minus hvert år - det undrer mig da, for det er nøjagtig samme forretning. At Pandoras distributionsselskab, der omsætter for over 1 mia. kroner, slet ikke tjener nogen penge, undrer mig da. Hvor pokker forsvinder alle de penge hen,« spørger Jesper Nielsen.

 

Dagens Gossip