Kasper Schmeichels klub fyrer manageren

Premier League-klubben Leicester med danske Kasper Schmeichel i truppen skal have ny manager.

Leicester har således fyret manager Nigel Pearson. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Klubben takker Pearson for resultaterne, men skriver også, at desværre står klart, at der er "fundamentale forskelle" i, hvordan parterne ser klubbens fremtidsperspektiver. Pearson blev ansat som manager i november 2011.

Sportsligt synes det svært at forklare fyringen, idet Nigel Pearson både rykkede Leicester op i Premier League og samtidig reddede klubben fra nedrykning, trods det langt ind i sæsonen så mere end sort ud.

Klubben sluttede sæsonen som nummer 14 i Premier League. Slutspurten blev sat ind, da Kasper Schmeichel vendte tilbage fra en længe skadepause.

De thailandske ejere Vichai og Aiyawatt Srivaddhanaprabha siger, at fra Craig Shakespeare og Steve Walsh fra trænerteamet midlertidigt overtager trænergerningen for klubbens førstehold, indtil en permanent afløser for Pearson er fundet.

Tidligere i juni fandt der en skandale sted under klubbens tur til Asien, hvor Nigel Pearsons søn var indblandet. I ledtog med to andre unge holdkammerater deltog han i et sexorgie og forulempede nogle lokale piger på videooptagelser.

Pearsons søn og de to holdkammerater blev siden smidt af holdet og fyret.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip