Kasper Søndergaard: Der er intet tudefjæs hos mig

Skrevet af admin

22/01/2015

Mest læste i dag

Danmarks 31-28-sejr over Rusland og kvalifikation til 1/8-finalerne ved håndbold-VM i Qatar var stort set det eneste, Kasper Søndergaard kunne glæde sig over torsdag aften.

For Skjern-backen leverede ikke den bedste præstation, da han kom ind i anden halvleg og brændte to forsøg, og han udnyttede heller ikke de muligheder, der bød sig.

- Det var fuldstændig sindssygt. Jeg var helt fri og skulle bare være gået igennem, men jeg fik ikke timet det ordentligt.

- Og så lavede jeg et gennembrud, hvor jeg brændte, og det var noget rod. Og så et langskud, som jeg i øvrigt skulle tage, men skød ved siden af mål. Og så var det slut for i dag for mig.

- Det er sket før for mig, og det kommer nok også til at ske igen, siger Søndergaard.

Tidligere torsdag florerede det desuden med alle mulige historier på diverse hjemmesider, efter at Søndergaard havde råbt "respektløst" til onsdagens træning.

- Sådan en historie gør ondt, for jeg synes ikke, der var noget rigtigt i det. Det var også derfor, jeg lige var ude at ytre mig, så folk kan forstå, at der ikke er noget tudefjæs. For det er der virkelig ikke, siger Søndergaard.

Men historien var taget ud af en sammenhæng, forklarer Søndergaard, som ikke er sur på nogen over den manglende spilletid under VM, hvor Mads Christiansen har været førstevalget på højreback.

På sin personlige Twitter-profil skrev han tidligere torsdag derfor følgende:

- Vil gerne lige påpege at jeg ikke er frustreret overhovedet! Er 100 procent klar til alle de kampe jeg bliver bedt om at spille.

- Har altid støttet op om holdet og vil altid gøre det end of story, og nu handler det om Rusland.

Og efter sejren over Rusland uddyber Søndergaard sin indstilling til tingene.

- Jeg var frustreret til træning over mig selv. Jeg synes, at jeg brændte for meget til træning.

- Det handler bare om at kæmpe videre. Der er kæmpe konkurrence på landsholdet, og det har der altid været, og jeg har aldrig brokket mig og kommer aldrig til det, siger Søndergaard.

/ritzau/